Manka Boutique Pop Festival Showcase In TMW

28.03 – DaF Studio, Narva mnt.7

20.00 – Estrada Orchestra
21.00 – Elifantree (FI)
22.00 – Inna Zhelannaja (RUS)
23.00 – Larof
00.00 – Petlia Pristrastija (BY)
01.00 – Rainday Station

29.03 – Kodu Baar, Vaimu 1

21.00 – Lucinda Traktor
22.00 – Jenja Ljubich (RUS)
23.00 – Wends (Fi)
00.00 – Trud (RUS)
01.00 – Android Vasja

Korraldame suvel festivali Manka Boutique Pop juba kaheksa aastat, sel aastal teeme koostööd TMW-ga teist aastat. Meie programm erineb oma eklektilisuse ja stiilide mitmekesisusega. Isegi oma showcase’i teeme reedel ja laupäeval erinevates kohtades. Esimene koht on üks salajane kontserdisaal, nii nimetatud DaF Studio, aadressil Narva mnt 7b. Selles kohas esineb üks tähtsamatest selle aasta TMW artistidest, vene elektro folk sensatsioon Inna Zhelannaja, tal ilmub varsti uus album ka. Lisaks Valgevenemaalt pärit väga cool’id  post-punk rokkerid Petlja Pristrastija rõõmustavad meid mitte ainult väga hea gitarritehnikaga, kuid ka väga siiraste ja heade tekstidega. Lisaks saate kuulata soome trio Elefantree, kes miksivad jazzi ja new wave’i. Samuti kolm kohaliku ansambli: Laroff (balcan pop), Estrada Orchestra (70-ndate funk), Rainday Station (gothic post-punk).

Teisel päeval toimub meie programm Kodubaaris. Moskvast tulevad vene hipsterite lemmikud, ansambel Trud, veel Venemaalt tuleb Zhenja Ljubich, Euroopas tuntud kui cover-bändi Nouvelle Vague laulja. Soomest esineb Wends, energiline tantsumuusika indie-pop-rock. Lisaks kaks kohaliku bändi Lucinda Tractor (bass-trummid disco trio) ja surf ansambel Android Vasja.

Сами мы делаем летом фестиваль, Manka Boutique Pop Festival, уже 8 лет, в этот раз сотрудничаем с ТМВ второй раз. Программа у нас отличается эклектикой и стилистическим разнообразием. Даже сцену мы будем делать в пятницу и в субботу в разных местах. Первое место – это секретный концертный зал, так называемая DaF Studio по адрессу Нарва мнт.7, здесь выступит едва ли не самый значительный артист в этом году на ТМВ, российская электронник фолк сенсация Инна Желанная, у неё, кстати, альбом скоро выходит новый. Так же очень крутые пост-панк рокеры из Белоруссии Петля Пристрастия порадуют нас не только классной гитарной работой но и очень искренними и хорошими текстами. Так же вы увидите финское трио Elefantree, смешивающих джаз и новую волну. И три местных коллектива : Laroff (balcan pop), Estrada Orchestra (funk 70-h), Rainday Station (gothic pos-punk).

Второй день у нас более клубная программа в Коду Баре. Из Москвы приедут любители русских хипстеров, группа Труд, ещё из России будет Женя Любич, известная в Европе как вокалистка кавер-группы Nouvelle Vague. Из Финляндии выступит группа Wends, энергичный танцевальный инди – поп – рок. И две местные инструментальные группы : бас-барабанное disco трио Lucinda Traktor и сёрф коллектив Android Vasja.

Tallinn Music Week, press release (ENG, PDF)

Tallinn Music Week, press release (EST, PDF)

Posted: February 6th, 2014